www.mariecarlqvist.blogspot.com

Ett tips för alla er som älskar blommor i alla dess färger och former är att kika in på Marie Carlqvist underbara blogg lite då och då. Där kan man titta på finfina bilder och läsa Maries funderingar kring blommor och lite till. Marie hör hemma i huvudstaden och för att se denna duktiga florist “in action” kan man besöka Vilrosor och tistlar vid Mariatorget.

På bilden (som kommer från just Maries blogg) kan man se hur vackert en bordsdukning med något så enkelt som taklökar i krukor kan bli. kanske lite inspiration inför sommarfesten eller bröllopet. För mer spännande ideer och priser så är det bara att ringa eller maila mig.

Nu börjar bröllopsäsongen dra igång på allvar, rosa, rosa, rosa…rosor, ranunkler, pioner i massor blir det de här helgen. Jag uppdaterar nästa vecka med bilder på härligheten.